© 2018 Foodyny.

IMG 7973

Egy hely, ahol a kávézás szerelem – vallják a tulajdonosok, és ennek az eredménye az Ébresztő. Egy már működik Tatán, és ennek jó hírére a pesti egység sem cáfol rá...

A hely különlegessége, hogy amíg elkészülnek a kávék, és a finom diós csigámat is megkapom, addig hátizsákokban és a trendi órákban gyönyörködhetek, mivel ez design shop is egyben. Hogy mennyire komolyan veszik itt a vendéglátást, arról a cappuccinóm és a diós csigám makulátlan minősége tanúskodik.

IMG 7974

El kell mondanom, hogy akkor is ugyanilyen finom volt a kávé, amikor a tulajdonosok még nem tudták, hogy kritikus vagyok. A kávék választéka folyamatosan változik, a közös bennük, hogy valamennyi a tatai pörkölőből érkezik.

Aki igazi élményre vágyik a Pozsonyi úti gasztrodzsungelben, annak ez a hely tökéletes választás, mert a baristák a legmagasabb színvonalon készítik a kávét. Többször is jártam itt, és nem találtam hibát, szóval mindenkit buzdítok, hogy tesztelje és élvezze az Ébresztőt Pesten is. A hely címe: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 4/B.

Mr. Foodyny

Kapcsolódó cikkünk: 

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.