pulykasalata

Hozzávalók 4 személyre

  • 50 dkg pulykamell
  • 2-4 (vér)narancs
  • friss saláta
  • olívabogyó
  • őrölt bors
  • vaj


az öntethez:

  • 1 (vér)narancs leve (kb. 1/2 dl)
  • 1/2 dl almaecet
  • 1 dl olívaolaj
  • őrölt bors

A húst vékony csíkokra vágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, sózzuk, borsozzuk, és a vajon pirosra sütjük. Az öntet hozzávalóit összekeverjük. A húst a salátával, szeletelt naranccsal, olívabogyóval összekeverve, az öntettel meglocsolva tálaljuk.

Forrás: https://www.facebook.com/szeretemapulykat/

Kapcsolódó cikkünk: 

 

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.