© 2018 Foodyny.

Az ételallergia a híres embereket sem kíméli, sokan vannak köztük, akiknek igen nehéz feladat összeállítaniuk a napi menüjüket anélkül, hogy ne sodorják életveszélybe magukat. Itt tennénk hozzá, hogy a hétköznapi emberekkel ellentétben, a hírességek valódi veszélynek vannak kitéve, ha súlyos ételallergiájuk van, mert állandóan úton vannak, és szinte mindenhol ételekkel kínálják őket. A Foodyny összeszedte azokat a hírességeket, akiknek ismert ételallergiájuk van..

Halle Berry a kagylóra allergiás, a színésznő emellett a garnélaráktól is sokkos állapotba kerülhet.

Miley Cyrus egy egészen kis adag fahéjtól is fulladásközeli állapotba kerülhet.Drew Barrymore
a fokhagymára allergiás, ezért bármennyire is szeretné, szinte egyetlen olasz étteremben sem tud étkezni. Otthon viszont szívesen készít magának paradicsomos tésztát vagy pizzát.

Joshua Jacksont 2011-ben kórházba kellett szállítani egy heveny allergiás reakció miatt. A Színész azóta kerüli a diót.Serena Williams
mogyoróallergiában szenved.

Janicsák Veca rendre bőrpírra panaszkodott az étkezései után, ezért elment orvoshoz. Ott derült ki, hogy a kakaóbab fehérjéje allergiát vált ki nála. Az énekesnő azóta nem ehet csokit.

FOTÓ: Janicsák Veca/facebook Billy Bob Thorton a tejre, a búzára és a tojásra is érzékeny. Bár az életét igyekszik úgy élni, hogy ne erről szóljon minden napja, süteményt viszonylag ritkán ehet.

Steve Martin hiába jár szinte minden hétvégén puccos partikra, nem ehet rákot, kagylót és homárt sem. Valamennyire allergiás ugyanis.

ZsÉ

Kapcsolódó cikkünk: A világ legfinnyásabb hírességei

 

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.