Nem győződ kivárni, hogy berobbanjon végre az igazi tavasz, és izzítani lehessen a kerti sütőt? Már tényleg csak néhány hét, és kiterítheted a fűbe a kockás pokrócot, leporolhatod a kerti garnitúrát, és nyithatod a bort. De álljunk csak meg egy pillanatra! Mivel fogod lenyűgözni a barátaidat az idei év első grillpartiján? Gyere el a most hétvégi Gardenexpóra, tudj meg minél többet a 2018-as trendekről, és készítsd el életed legfinomabb receptjét! Hangolódásként készültünk egy kis előzetessel, hétvégén pedig találkozunk a Budapest Sportarénában!
1. Újra hódít a borjú
Egyre több séf és blogger veszi elő ismét a zsenge borjúhúst, ami a marha karakteressége mellett könnyed lágysággal is párosul. A fiatal szarvasmarha húsának összetétele kedvező, sok fehérjét, ám kevesebb zsírt tartalmaz, ezért a táplálkozási szakemberek kifejezetten ajánlják a fogyasztását.
2. Zöldségek a grillen
A vegetáriánus és vegán életmód egyre növekvő népszerűsége a kültéri sütés-főzésre is nagy hatással van. Soha nem látott mennyiségben érkeznek a jobbnál jobb zöldséges grill receptek. Az élen természetesen a változatosabbnál változatosabb vega burgerekkel.