© 2018 Foodyny.

2. Sütve

Az apró virágfejek nem alkalmasak arra, hogy sűrű palacsintatésztába mártva bő olajban kisüssük őket, arra viszont tökéletesek, hogy magába a palacsintába tegyük őket. Készíthetünk amerikai palacsintát és hagyományos változatot, annak érdekében azonban, hogy a virágok ne törjenek össze, az árvácskákat semmiképpen se keverjük bele a tésztába.

arvacska2

A serpenyőbe tegyünk egy adag tésztát, szépen sorakoztassuk bele a virágokat, majd süssük őket tökéletesre. Egy kis mézzel vagy juharsziruppal meglocsolva fogyasszuk!

GasztroEszti

Kapcsolódó cikkünk: Így fogyassza a most nyíló ibolyát!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.