Ahogyan korábbi cikkünkben is megírtuk, számos olyan titok van az éttermek világában, amiről bár egyetlen felszolgáló sem beszél, mégsem árt tudunk. Ilyen például, hogy az étlap hemzseg a baciktól, a citromot pedig, amit az ásványvizünkbe tesznek nagy valószínűséggel senki sem mosta meg. Most újabb öt titkot leplezünk le a The Daily Meal segítségével.

pincerno1

1. Ha lepottyan egy falat az asztalra, ne együk meg!

Persze két vendég között áttörlik az asztalokat, de láttunk már valaha olyat, hogy minden egyes asztalt új, tiszta, steril törlőkendővel törölnek át? Hasonló a helyzet az asztalterítővel is. Ha csak nem lett pecsétes, ott marad, és egy igazítást követően már kerül is rá a teríték. Ki tudja, hányan könyököltek ott már korábban...

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.