Mozzarella, friss bazsalikom és koktélparadicsom – ennyi kell az olaszok kiváló antipastijához, vagyis előételéhez, a Capreséhez. A pillanatok alatt elkészíthető, egészséges finomságot azonban különlegesen is tálalhatjuk, hogy finger foods-ként a legmenőbb partik kedvelt falatkájává váljon.

caprese

Nincs más dolgunk, mint hogy fogjunk néhány bambusz hústűt, és mindegyikre rászúrjunk egy kis mozzarellagolyót, majd egy friss bazsalikomlevelet, végül a sort érett koktélparadicsommal zárjuk. Sorakoztassuk egy szép tálra egymás mellé, így igazán gusztusos látványt fog nyújtani.

Kapcsolódó cikkünk: Tóth Marci: Focaccia di Recco

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.