© 2018 Foodyny.

Nigella Lawson a világ egyik legnépszerűbb sztárszakácsa, aki szakácskönyvek millióit értékesítette, és számos tévéműsort vitt sikerreközel két évtizedes pályafutása során az Egyesült Királyságban. A szakmai elismerések mellett ugyanakkor magánéleti nehézségei miatt is címlapokra került, mára azonban úgy tűnik, sikeresen túltette magát házassági válságán. Egy csokorra való érdekességet gyűjtöttünk össze a celeb szakácsról.

nigella1

1. Nem aggódik a vonalai miatt

Nigella nem kifejezetten nádszál termetű híresség, eszében sincs koplalni a tökéletes vonalakért. Szereti a finom ételeket, és inkább vesz egy számmal nagyobb farmert, mint hogy lemondjon a kedvenc süteményéről.

2. Igazi Instagram-sztár

A #foodinspiration hashtag megalkotójaként maga is imádja posztolni kreációit a legnagyobb közösségi képmegosztó oldalon. Óriási rajongótábora van, jelenleg több mint egy millió kétszázezren követik.


3. Az utolsó vacsora

Egy interjúban megkérdezték tőle, mit enne utoljára a földi lét során. "Spagetti lenne kagylóval, paradicsom nélkül, fehérboros mártással, csilivel és fokhagymával, de lecsúszna mellé néhány csirkemellcsík is burgonyapürével, francia kéksajt baguettel, szeder tejszínhabbal és keksszel" - felelte, majd hozzátette: végül életét sós karamellás kávéval zárná.

nigella3

4. Nem végzett szakács

15 éves koráig még csak szakácskönyvet sem vett a kezébe, az alapokat az édesanyjától leste el.

5. Újságíróként szabadúszó volt

Mielőtt sikeres gasztro-újságíró és szakácskönyv-szerző lett a The Sunday Times irodalmi szerkesztőjeként dolgozott, de étterem-kritikusként is helyt állt.

Kapcsolódó cikkünk: Nyolc meglepő tény, amit biztosan nem tudott Gordon Ramsey-ről

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.