Néhány perc alatt különleges étel készíthető az egyszerű húslevesből egyetlen tálalási praktikával.

A lényeg, hogy a húslevesünk gazdagon tartalmazzon feldarabolt zöldségeket és nagyjából egyforma méretűre vágott tiszta húst is. Amikor a leves megfőtt, szűrjük le a levét, a sűrűjét pedig adagoljuk pohárba, vagy kisebb méretű, szép formájú tálba. Nyomkodjuk le kissé, hogy összeálljon, és óvatos mozdulattal borítsuk a leveses tányér közepére. Ezt követően nincs más dolgunk, mint hogy a tiszta húslevest köré öntsük.

husleves

Szintén jó megoldás lehet, ha a tál közepére egy nagy méretű húsgombócot szedünk, köré öntjük a leszűrt levest, s frissen vágott zöldfűszerrel meghintjük. Látványos, ugye?

Kapcsolódó cikkünk: Bouillon, a húsleves

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.