A csirkeszárny kiváló hétköznapi vacsora, hiszen sütőzacskóban, gazdagon fűszerezve gyakorlatilag tíz perc alatt elkészül. Egy kis mártogatós, friss zöldségköret, és máris lehet fogyasztani. Az egyszerű ételt azonban a tálalással is különlegessé tehetjük.

csirkeszarny

Fogjunk egy kör alakú lapostányért, a közepébe helyezzünk egy kisebb, kör alakú tálkát a mártogatósnak. A tányér felső egyharmadába halmozzuk a szépen hasábra vágott zöldségeket, ami lehet sárgarépa, uborka, kaliforniai paprika vagy zeller is, a maradék kétharmad részbe pedig gusztusosan helyezzük el a sült csirkeszárnyat. Látványos, mégis pillanatok alatt elkészül.

Kapcsolódó cikkünk: Március 30., péntek – Ma a csípős csirkeszárnyat ünnepeljük

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.