A reggelek néha igazi küzdelmek. Elsőként megvívjuk a csatát, hogy kikeljünk az ágyból, majd, hogy elbotorkáljunk a kávéfőzőig, és sikeresen lefőzzük kedvenc kávénkat. Mint akit kicsavartak, lerogyunk az étkezőasztalhoz, és azon filózunk, miért nem lehet intravénásan bekötni a kávét, akkor még a csészénket sem kellene emelgetni. Mire észhez térünk, persze már késésben vagyunk. Reggeli nélkül azonban egy tapodtat sem, ugye? Ilyenkor jön jól a Foodyny kétperces életmentő rizspudingja.

rizspuding

Fogjunk egy müzlis tálat, öntsünk az aljába négy-öt evőkanál rizsdarát, szórjunk rá egy kevés édesítőszert, öntsünk rá nagyjából másfél deci növényi tejet. Keverjük össze, és tegyük a mikróba két percre. Ez idő alatt pont fel tudjuk dobni azt a kis szempillaspirált, ami nélkül nem tesszük ki a lábunkat otthonról...

Amikor kivesszük, tökéletes rizspuding állaga lesz. Dobáljunk rá friss gyümölcsöt, pár szem mandulát, pisztáciát, goji bogyót, fahéjat ízlésünk szerint. Máris fogyaszthatjuk, és még a kellő energiatöltetet is megkapjuk, hogy pont futva elérjük a buszt, amivel éppen időben beérhetünk az irodába.

GasztroEszti

Kapcsolódó cikkünk: Csajpraktika: Így készíts tartósítószer-mentes eperszörpöt

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.