Virágkorukat élik a lakberendezésben és az ételstylingban is a természetközeli megoldások. A natúr színek, formák, anyagok, a természetes hatások egyre több embert vonzzanak. Ha környezetünk szépségét becsempésznénk a konyhába is, készítsünk magunk látványos tálcát egyetlen anyagból, egy kivágott fa rönkjéből.

faronk talca

A tálca vagy tál elkészítéséhez csak egy masszív láncfűrészre és egy farönkre van szükségünk. A farönköt határozott mozdulatokkal "szeleteljük" fel, egy-egy tálca három-négy ujjnyi vastagságú legyen, ennél vékonyabbat csak a vérprofi fakitermelők tudnának lehasítani belőle. A levágott "farönkszeletet" csiszoljuk simára, ha pedig tálcaként kívánjuk használni és felületével közvetlenül nem fog semmilyen élelmiszer találkozni, lakkozzuk le természetes hatásúra.

Kapcsolódó cikkünk:  Tálalási tipp: Így néz ki a tökéletes csirkeszárny

hirdetés
hirdetés

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.