© 2018 Foodyny.

Igazi könnyű ebéd lehet egy friss kuszkuszsaláta, amit még egy reggeli rohanásban is pillanatok alatt el tudunk készíteni. Ráadásul egy helyes csavaros üvegbe rétegezve nemcsak finom, hanem elképesztően látványos is lesz.

kuszkusz salata

Az első kávé kortyolgatása közben forrázzunk le egy adag kuszkuszt, és takarjuk le, hogy kidagadjon. Daraboljunk fel zöldségeket kedvünk szerint. A kuszkuszsalátába mehet lila káposzta, sárgarépa, paradicsom, uborka, pritaminpaprika, rukkola, olajbogyó és még feta sajt is. Az üveg aljára sorakoztassunk zöldségeket, majd tegyünk egy réteg kuszkuszt, majd ismét zöldségeket, aztán újabb adag kuszkuszt követően zárjuk le még egy dózis színes finomsággal, esetleg paradicsommal és fetával, pirított csirkemellel vagy éppen sonkadarabokkal.

Kapcsolódó cikkünk: Tálalási tipp: Chia puding formabontó tálban

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.