Talán nem túlzás azt állítani, hogy Magyarországon leggyakrabban a rántottát fogyasztjuk valamilyen formában, főként reggelire. A hagyományosan sütött változat helyett, érdemes kipróbálni a sütőben sültet is, mert nemcsak látványában, hanem ízében is más végeredményt kapunk.

muffinrantotta

A muffinsütő alját és oldalát béleljük ki baconnel. Keverjük el a tojásokat, ízesítsük sóval, borssal, fűszerekkel kedvünk szerint. Darabolhatunk bele egy kevés lila hagymát, zöldpaprikát, paradicsomot, kolbászt, majd az így kapott masszát adagoljuk bele a sütőformába. 180 fokon, sütőben nagyjából negyed óra alatt süssük készre.

Kapcsolódó cikkünk: Ételstyling: Sárkánygyümölccsel minden látványosabb

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.