© 2018 Foodyny.

Az innovációt és a kényelmet, valamint a zamatos, szaftos húsokat ünnepeljük ma, a sütőzacskó világnapján. Valljuk be, jelentősen megkönnyíti az életünket ez a remek találmány: csak beledobáljuk a fűszerezett csirkecombokat, felaprított zöldségeket, lezárjuk, bedobjuk a mikróba és 12 perc múlva tökéletes főételt tálalhatunk.

sutozacsko

A papírból készült változatát a sütőben és a serpenyőben is használhatjuk, hasonlóképpen tökéletes végeredményt fogunk kapni: a szaftok a húson maradnak, így nincs többé ízetlen, kiszáradt csirkemell filé. A francia gasztronómiában már hosszú ideje használt papirusz sütőzacskók titka abban rejlik, hogy a természetes aromákat le tudja zárni, mert a papíron keresztül nem tud átszivárogni a serpenyőbe, hogy aztán ott a hő hatására elillanjon.

Kapcsolódó cikkünk: Szezámmagos lazac brokkoli pogácsákkal

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.