Egy nyári teadélutánhoz nemcsak egy jeges tea és puha kekszek, hanem friss gyümölcsök is illenek. Hogy igazán stílszerűek legyünk, tálaljuk ezeket is különleges csészékbe!

gyumolcssalata teascseszeben

Fotó: Instagram, Systrarnaeisenman

Vegyük elő a vitrinből a féltett teáscsészéinket, és töltsük tele őket friss bogyós gyümölcsökkel. Mehet bele áfonya, málna, szamóca, ribizli is. Tegyünk mindegyik adag tetejére egy nagy kávéskanálnyi friss görög joghurtot, szórjuk meg egy kevés granolával, és díszítsük friss mentalevelekkel. Ezután nincs más dolgunk, mint hogy ezüsttálcán kínáljuk barátainknak. Az elismerő pillantások garantáltan nem maradnak el.

Kapcsolódó cikkünk: Tálalási tipp: Készítsünk gyümölcsvirágot!

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.