Egy fagylaltkanál, egy friss sárgadinnye, mini-mozzarellagolyók, mentalevelek vagy bazsalikom és bambusznyárs. Ennyi kell a látványos és egészséges uzsonnához, melyet némi pármai sonkával is feldobhatnak a húsimádók. A vizuális megjelenés mellett az ízkombináció is tökéletes lesz, ráadásul igazán frissítőként fog ránk hatni ebben a melegben.

meloncaprese

Vágjunk ketté egy sárgadinnyét, kaparjuk ki a magját, majd fagyikanállal adagoljuk ki egy külön tálba a belsejét. Vegyük elő a bambuszpálcát és a többi hozzávalót, mjd sorakoztassuk egymás után a különböző finomságokat. Még mielőtt valaki pazarláson kapna minket, azt javasoljuk, a sárgadinnye megmaradt részét turmixoljuk le, és kókusztejszínnel készítsünk üdítő, nyers, vegán levest belőle, amit jéghidegen fogyaszthatunk akár vacsorára is.

Fotó: So Happy You Liked It

Kapcsolódó cikkünk: Tálalási tipp: Készítsünk gyümölcsvirágot!

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.