Jennifer Garner úgy tűnik egy időre parkolópályára tette színészi karrierjét, hogy helyette valami teljesen újba vágja fejszéjét. Társalapítója lett ugyanis egy organikus bébiételeket gyártó és forgalmazó vállalatnak.

jennifergardner1

Once Upon a Farm – így hívják azt a vállalkozást, amelybe a háromgyermekes sztár minden idejét és energiáját fordítja Ben Afflecktől való válása óta. Egy oklahomai földet vásárolt meg, amely már csak azért is közel áll a szívéhez, mert édesanyja egykoron ott élt. Most ezen a földön teremnek azok a zöldségek és gyümölcsök, melyek a Garner által megálmodott organikus bioételek alapanyagául szolgálnak. A gazdaság irányítását a családjára bízta: teljes egyetértésben vezeti a birodalmat a színésznő édesanyja és két nagybátyja.

jennifergardner2

A CBS-nek úgy nyilatkozott: mindenképpen azt akarta, hogy az új üzlet kapcsolódjon a családjához, a Farm pedig már a közös szenvedélyükké vált. Így pedig még közelebb került Jennifer Garner azon álma, hogy egészséges bébiételek kerülhessenek az Egyesült Államok legkisebb lakosainak tányérjára.

Fotó: nowtolove.co.nz

Kapcsolódó cikkünk: Világsztárok döntötték meg a legnagyobb gin koktél Guinness rekordját

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.