Valószínűleg egy leleményes anyuka találta fel a pitenyalókát, amikor gyermeke az egészségtelen cukorbombára vágyakozott. Lehetett nagy meglepetés, amikor a nyalóka helyett pálcikás sütemény került a kis kézbe...

pitenyaloka

Készítsen szokásos módon pitetésztát, nyújtsa ki vékonyra, és szaggassa ki tetszőleges süteménykiszúróval. A tészta közepére halmozzon egy kevés tölteléket, majd helyezzen rá egy másik formázott tésztát. Villával nyomkodja le a széleit, és előmelegített sütőben pár perc alatt süsse készre. Még forrón mindegyik minipitébe szúrjon egy pálcikát. Amikor kihűlt, rendezze el látványosan, és falatozzon belőle jóízűen!

Fotó: What Should I Make For

Kapcsolódó cikkünk: Ételstyling: Sárkánygyümölccsel minden látványosabb

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.