© 2018 Foodyny.

A kaszinótojás minden évszakban népszerű eleme a hidegtálaknak, ráadásul egyetlen apró trükkel őszies változatban is elkészíthetjük.

kaszinotojas

Főzzük meg a szokásos módon a tojásokat, pucoljuk meg és vágjuk ketté. Szedjük ki a sárgáját, adjunk hozzá egy evőkanálnyi sütőtökpürét, és fűszerezzük kedvünk szerint. Tegyük habzsákba, és töltsük a kettévágott tojásokba. Pici darabokra vágott újhagymaszálat helyezzünk rá, mintha a sütőtök szára lenne. Fogyasztásig tároljuk a hűtőben.

Kapcsolódó cikkünk: Így lesz szemet gyönyörködtető egy tükörtojás

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.