© 2018 Foodyny.

Itt az ideje, hogy a dekorációnkat az étkezőben is lecseréljük, az őszi hangulatunknak megfelelőre. Használjuk bátran a szezon legszebb árnyalatait, a burgundit, a mustársárgát és a mohazöldet, na, meg persze a homokszínt, amely csodálatosan ki tudja emelni a kiegészítőket. Ha egy teljesen letisztult, természetes hatású és kifinomult asztalt szeretnénk készíteni, mindenképpen ez utóbbit válasszuk. Néhány egyszerű kiegészítővel pedig akár luxushatást is kelthetünk.

asztaldekor

1. Aranyozott tányérok

A homok halvány színével igazán szépen harmonizálnak a hófehér porcelánok, melyeken a végigfutó aranyszegélyek máris azt a hatást keltik, mintha a legmenőbb étterembe ültünk volna be vacsorázni. Helyezzünk mellé ezüst étkészletet és kristálypoharat, hogy a hatást még tovább fokozzuk.

2. Selyemszalvéta

A hófehér és az ekrü selyemszalvéták remekül passzolnak az étkészlethez, ráadásul, ha egy aranyozott szalvétagyűrűt helyezünk rá, a luxushatást még magasabb szintre emelhetjük. Visszafogottabb és természetközelibb érzést kelthetünk, ha termésből készítjük, akár egy fenyőág, akár apró bogyós gyümölcsök, vagy egy szál rozmaring segítségével.

3. Dísztökök és arany kiegészítők

A piacokon és a dekorációs boltokban már számos árnyalatban beszerezhetők a dísztökök. A kifinomult stílusú asztalhoz mindenképpen a világos színű darabokat társítsuk, melyeket egy-egy kisméretű, aranyozott kiegészítővel és geometrikus formákkal emeljük ki.

Kapcsolódó cikkünk: Irodai étkezés egyetlen zseniális kiegészítővel

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.