Bloggerünk, Tóth Marci vízilabdázó, jelenleg az OSC színeiben játszik. Korábban több csapatban is megfordult Budapesten, Szegeden és Nápolyban, ahol közelebbről megismerkedett az olasz konyha szépségeivel. A főzés a sport mellett fontos része életének. Eleinte az internet és a televízió segítségével képezte magát, 2014-ben pedig egy ország ismerhette meg a Konyhafőnök című műsorban, ahol bronzérmesként végzett.

Azt mondja magáról, hogy a gasztronómia iránti szeretete itt fordult át szenvedéllyé, és most már úgy tervezi, hogy pályafutása után ezen a területen szeretne elhelyezkedni, annak ellenére, hogy két diplomát is szerezett az elmúlt években: A vendéglátói főiskolán alapszakon és a Szent István Egyetem pénzügy szakán is diplomázott. Ezek mellett aranykalászos gazda és vízilabda edzői végzettséggel is rendelkezik.  Most első saját sorozatát mutatja be, GASZTROPOLO, Konyhanyelven Tóth Marcival címmel.

Ebben a részben két alaptrükkel készült.

Ízesítőcsokor készítése (bouquet garni)

Hozzávalók:
• 1 póréhagyma fehér rétege (levele)
• 1 ág kakukkfű
• 1 friss babérlevél
• 1 ág rozmaring
• 1 gerezd fokhagyma

Eszköz: kötöző madzag
Elkészítés:
A póréhagyma levelét kiterítjük, belehelyezzük a fűszereket és feltekerjük vagy egész egyszerűen becsomagoljuk és megkötözzük.

Papírfedő hajtása (kártus)
Hozzávalók:
• sütőpapír

SZTÁRHÍREINK

FŐTÁMOGATÓ

Kende Gastro logo 5 prof konyha

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.