© 2018 Foodyny.

Egy dublini pizzéria 500 eurót ad mindenkinek, aki pizzaevő kihívását teljesíteni tudja. Eddig még senki sem vágta zsebre a mintegy 160 ezer forintos összeget.

pizzaeves

A Pinheads pizzéria kihívásához nem kell mást tenni, mint megenni egy nagyjából 80 centiméter átmérőjű óriás pizzát egy ültő helyünkben, két tejes shake-kel leöblítve. Az étterem tulajdonosa, Anthony Kelly szerint senki sem fogja tudni teljesíteni a feladatot. Már több mint százan próbálkoztak, de eddig még egyetlen ember sem járt szerencsére, a dicsőségfal így még üresen áll.

Az egyik helyi csatorna riportere is belevágott, hogy legyűrje az óriáspizzát, de csak három szeletig, vagyis az étel egynegyedéig jutott 35 perc alatt. Pedig az újságíró nem kezdő ebben a műfajban, korábban vállalt már hasonló kihívást, igaz akkor csirkemell filéket kellett elpusztítania. Az óriás pizza elfogyasztásával kapcsolatban kijelentette: egyetlen korábbi evőversenye sem volt ennyire nehéz, de visszatér, és ismét megpróbálja legyőzni a pizzaszörnyet.

Forrás és fotó: Mirror

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.