© 2018 Foodyny.

Egy-egy csokor elkészítése akár két órába is telhet, a súlya pedig az öt kilót is elérheti.

Karolina Samalé, az Instagramon the_tastybunch néven ismert, népszerűségét pedig fantasztikus, ehető csokrainak köszönheti. Az ételstylist által készített látványos dekorációk alapanyagai azonban nem fogyasztható virágok, hanem szezonális zöldségek és gyümölcsök.

– Ismerős az érzés, amikor születésnapodra kapsz egy csodálatos csokrot, de egy vagy két nap múlva már dobhatod is ki a kukába, mert elhervadt? Ismerős az érzés – írja bemutatkozójában Karolina Samalé.

Az ételstylist pont ezért határozta el, hogy olyan csokrokat készít, amelyektől nem kell fájdalmas búcsút vennünk, hiszen meg is ehetjük őket.

Karolina két évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni ehető csokrok készítésével, amelyekhez zöldségeket, gyümölcsöket és gyógynövényeket használ fel. Elmondása szerint egy-egy alkotás elkészítése egy-két órát vesz igénybe, a súlyuk pedig általában 2-5 kiló között mozog.

Kapcsolódó cikkünk: Tálalási tipp: Virágok kókuszdióban

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.