© 2018 Foodyny.

A Facebookon kérdeztük meg követőinket, mennyire csigázza fel érdeklődésüket a karácsonyi vásár hangulata, a forralt bor és a lacikonyhák repertoárja. A válaszadók pontosan ötven százaléka voksolt arra, hogy nem megy ki idén egyetlen egy adventi vásárra sem, és ugyanennyien szavaztak arra, hogy ott a helyük a forgatagban. A Foodyny szerkesztőinek is megoszlik a véleménye erről, ezért összegyűjtöttünk öt okot, hogy miért érdemes kilátogatni és ötöt, hogy miért nem.

Ezért menjen ki az adventi vásárba!

advent1

1. A hangulat garantáltan mesés lesz, s bár a hó még nem szállingózik, az ízek, az illatok és a feldíszített környezet mindenkinek elhozza a karácsonyi csodát.
2. Bár meglehetősen borsos áron, de tökéletes forralt bort lehet kapni. Egy meleg kesztyű, egy csésze ital, vásárfiák... Mi kell még egy szuper estéhez?
3. A karácsonyi ajándékok aranybányája, ráadásul kézműves kereskedőktől vásárolhatunk, így a népművészeti vagy iparművészeti tárgyak megvásárlásával közvetlenül őket támogatjuk.
4. Olyan csodálatosan díszített mézeskalácsokat vehetünk, amelyeket garantáltan nem lesz szívünk elfogyasztani, viszont remekül mutatnak majd a karácsonyfán vagy az asztal közepén, az adventi koszorún.
5. Minden adventi vásárban szuper gyerekprogramok vannak. A kicsik megismerkedhetnek a betlehemezés hagyományaival, karácsonyi énekeket énekelhetnek, és persze töménytelen mennyiségű forrócsokit ihatnak.

Azért, hogy megtudja, mik az ellenérveink, lapozzon tovább!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.