© 2018 Foodyny.

A karácsonyi ebéd vagy vacsora meghatározó pillanata, amikor szeretteinkkel leülünk a megterített asztal köré. Ilyenkor rendkívül fontos, hogy ne csak az ételek legyenek látványosak és ízletesek, hanem az asztal dekorációja is tükrözze az ünnepi hangulatot.

Három abszolút trendi díszítést gyűjtöttünk össze, amelyekkel pillanatok alatt hatásos végeredményt érhetünk el.

1. Klasszikus piros bogyós kiegészítő

pirosbogyos

A vágott növényekkel való díszítés az asztal dekorálásának népszerű módja. Érdemes kinéznünk a kertbe, vagy a közeli virágoshoz, hogy beszerezzünk néhány klasszikus bogyóktól pirosló ágat. Vágjuk kisebb darabokra, és egy szalvétagyűrű kíséretében helyezzük a textilszalvétánkra!

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.