© 2018 Foodyny.

Nincs ideje a karácsonyi rohanásban bejglit sütni? Vagy egyszerűen nincs kedve a konyhában hosszú órákon keresztül állni és tésztát gyúrni? Esetleg fél attól, hogy idén is szétreped, kiszárad a sütemény és maximum vaníliasodóval leöntve tudják majd elfogyasztani? Kímélje meg magát a felesleges idegességtől és vásároljon a Beigilifutártól!

A Pataki cukrászda évekkel ezelőtt indította útjára a Beiglifutár nevű szolgáltatását, amelynek keretében az ország bármely pontjára, sőt, külföldre is házhoz szállítják a kiváló alapanyagokból, mesterséges íz és tartósítószer nélkül készült tökéletes bejgliket.

patakibejgli

- A Beiglifutár oldalon már most előre meg lehet rendelni a karácsonyi bejgliket, de arra is lehetőség van, hogy kóstolóként egy-egy rudat betegyenek a kosárba a vásárlóink, hogy letesztelhessék még az ünnepek előtt, mit is tud a Pataki cukrászda - mondja Pataki Ádám cukrászmester, a Beiglifutár megálmodója.

A bejgli tartós cukrászati készítmény, hiszen ha jól le van csomagolva és hűvös, száraz helyre van téve, akkor nagyon sokáig eláll, így nem kell attól tartanunk, hogy megromlik az ünnepek előtt.

- Van, aki Írországból, Németországból érdeklődött, úgyhogy mondhatni immár nemzetközi szinten is jelen vagyunk, de az Egyesült Államokba már el is postáztunk két rúd mákos bejglit - mondja a cukrászmester. 

A Beiglifutár december 17-ig várja a belföldi rendeléseket, amelyeket gondosan csomagolva indítanak útjukra, így attól sem kell félni, hogy esetleg összetörnének a finomságok. A Pataki cukrászda által készített bejglik kínálatában megtalálható a klasszikus mákos és diós mellett mákos-aszaltmeggyes, gesztenyés és marcipános változat is, valamint rendelhetünk szintén marcipános Stollenkalácsot i kandírozott gyümölcsökkel és mazsolával.

Kapcsolódó cikkünk: ÉdesKettes: A Beigli

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.