© 2018 Foodyny.

Úgy tűnik, hogy nem elégszünk meg azzal, ha az ünnepek alatt csak a karácsonyfán csillognak-villognak a díszek. A legújabb gasztroőrület, a csillámmártás ugyanis elképesztő gyorsasággal robbant be a köztudatba, hogy amerikai családok százezreinek karácsonyi pulykája mellett kapjon megtisztelő helyet.

csillammartas

Az évek óta tartó unikornisláz közepette talán már meg sem lepődünk azon, hogy a csillámló ételek egyre terjednek. Az instagrammerek körében már eddig is népszerűek voltak a csilli-villi cappuccinók, a hableányos sütikék. Aztán megszülettek a glitteres sörök és pizzák is. Most pedig a mártások kerültek sorra.

A mártások amúgy rendkívül egyszerűen készülnek. Az egyik élelmiszergyártó instant csillámos szószporához csak vizet kell hozzákeverni, és már tálalhatjuk is a nagyon karácsonyos mártásunkat a sült hús mellé. Csak fotót ne felejtsünk el róla posztolni, különben olyan, mintha el sem készült volna az étel...

Kapcsolódó cikkünk: Tálalási tipp: A csillámpóni őrület tovább tart

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.