© 2018 Foodyny.

Január 6-án került megrendezésre a 76. Golden Globe a Los Angeles-i Beverly Hiltonban. A helyszín egy pazar hollywoodi vörös szőnyeges paradicsommá alakul át, hogy méltó otthont adhasson a világ egyik legnevesebb filmes díjkiosztójának.

Mint minden évben, idén is nagy szerepet kap a gasztronómia a rendezvényen. A Fine Dining Lovers megtudta, hogy a Golden Globe hatezer vendége közül mit eszik az a szerencsés 1300 fő, aki elfogyasztja a ház vezető séfjének, Matthew Morgan-nek a lélegzetelállító menüsorát.

Előétel: Édesburgonya krémleves metélőhagymával, póréhagymával, organikus jamgyökérrel és tökmaggal

goldenglobe1

Főétel: Chilei tengeri sügér fekete rizzsel, fehér és zöld spárgával, mini sárgarépával, gyógynövényropogóssal és concasse-szal

goldenglobe2

Vegetariánus főétel: Töltött sütőtök piquillo paprikás humusszal, párolt szivárványos répával, ropogós csicseriborsóval, quinoával, arany rózsák és napraforgó csírával

goldenglobe3

Desszert: Lisztmentes csokoládétorta pisztáciás sajtkrémmel

goldenglobe4

A résztvevők megkóstolhatják Camilla Belle színésznő Moet&Chandon alapú egyedi koktélját is ami cachaca, mangólé, gyömbérszirup és lime lé hozzáadásával készül.

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.