© 2020 Foodyny.

Felejtse el az Atikns és a ketogén diétát. Ha imádja a jó minőségű csokoládét és az olasz konyhát, kövesse az egykori filmcsillag, Audrey Hepburn táplálkozási szokásait.

audrey

Audrey Hepburn életrajzi könyvében fia, Luca emlékezik vissza arra, hogy minden idők egyik legjobb színésznője mit fogyasztott szívesen. Az elképesztően karcsú, elegáns és az időtlen stílust megtestesítő ikonról gyakran felröppent a hír, hogy étkezési zavarokkal küzdött. A valóság azonban az, hogy tésztát és étcsokoládét evett minden egyes nap.

-Megőrült a tésztákért – írta Luca Dotti Audrey at Home című könyvben, amelyben a legendás színésznő kedvenc receptjei is helyet kaptak. A visszaemlékezésből kiderült, hogy az abszolút favoritja a paradicsomos spagetti volt. A másik étel, amiért rajongott, az az étcsokoládé volt.

audrey2

– Mindennap evett legalább egy kockával, a csokoládéit pedig egy külön fiókban tartotta, amikhez senki sem nyúlhatott rajta kívül.

Úgy tudni, amikor a színésznő a családjának főzött, sokkal kiegyensúlyozottabb étrendre törekedett. Igyekezett olyan ételeket készíteni, melyek színesek, mert úgy vélte, egy tányér fehér étel nem tehet jót az egészségünknek.

Kapcsolódó cikkünk: Eszébe ne jusson, Angelina Jolie madárdiétáját követni!

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.