© 2018 Foodyny.

Hollywood ikonikus színésznője több volt egy szép arcnál. A belőle áradó nőies kisugárzás mindenkit elvarázsolt. Ráadásul imádta a finom ételeket, és azt sem bánta, ha van rajta néhány plusz kiló.

monroe1

Úgy tudni, nemcsak enni szeretett, hanem főzni is, az étrendje pedig egyszerű, de ízes és ízletes fogásokból állt. Összegyűjtöttük azt a három ételt, amelyért a legendás színésznő odavolt.

1. Steak

Marilyn Monroe fehérjedús ételeket fogyasztott, étrendjében sok steak és más vörös hús is szerepelt, ezekhez gyakran nyers sárgarépát fogyasztott.

2. Bárány

A Marilyn által rajongásig szeretett bárányhúst gyümölccsel és friss fűszernövényekkel pácolta. Egyes pletykák szerint még szállodai szobájában is készített ilyet egy kis elektromos sütővel, amikor megkívánta.

monroe2

3. Csokoládés, karamellás fagylalt

Az angol nyelvterületen Chocolate Caramel Sundae-ként ismert fagylalt volt a kedvenc édessége, ő ezt egyfajta minimalista stílusú desszertnek tartotta. A fagylaltospohár aljára olvasztott csokoládé került, arra ment a fagylalt, amit végül karamellöntettel koronáztak meg.

A Taste of Home nyomán

Kapcsolódó cikkünk: Sophia Loren: Minden, amit látsz, a spagettinek köszönhető

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.