© 2018 Foodyny.

A világsztárok és önjelölt celebek között vannak olyanok, akik nem azért kerülnek az újságok címlapjára, mert a legmenőbb szusi bárban vacsoráztak, hanem, mert furcsa, gyakran bizarr táplálkozási szokásaik vannak, esetleg a szokásostól merőben eltérő módon tekintenek az ételekre. Ezekből a furcsaságokból gyűjtöttünk néhányat.

zetajones

Catherine Zeta-Jones világhírű színésznő mindig kifogástalanul jelenik meg a vörös szőnyegen, hófehér fogai pedig szabályosan vonzzák a tekintetet. Kiderült, hogy nem fogorvosának köszönheti millió dolláros mosolyát, hanem az eperpürének, amit minden egyes fogmosáskor bevet.

Sthephen King, legendás író nemcsak a horrortörténetekért rajong, hanem a sajttortáért is. Gyakorlatilag bárhol, bármikor képes megenni belőle legalább egy szeletet. Mariah Carey ezzel szemben hetente háromszor csak lila ételeket eszik, mert úgy gondolja, hogy a padlizsántól, a szilvától és a lila káposztától lesz csodálatos alakja.

elvis

Úgy tudni, Elvis Presley 0-24 órában foglalkoztatta szakácsait, és gyakran figyelte őket munka közben. Sőt, egyes információk szerint nemcsak a mogyoróvajas, banános szendvicsért volt oda, hanem mindent szívesen megevett, amit előtte "katonákra" felvágtak neki. Ehhez képest már meg sem lepődünk azon, hogy Jessica Alba színésznő minden egyes pohár vízhez rózsaszín Himalája sót kever.

Kapcsolódó cikkünk: A világ legfinnyásabb hírességei

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.