© 2018 Foodyny.

Az omlett az egyik legnépszerűbb reggeli étel, amit gyakorlatilag millió változatban elkészíthetünk. Vannak, akik a natúr verziót kedvelik, és akadnak olyanok is, akik alaposan megpakolják minden földi jóval, hogy a végeredmény egy igen tartalmas étel legyen. Az azonban biztos, ezt a medvehagymás változatot mindenki imádni fogja.

omlett

Hozzávalók:
- három tojás
- tejszín
- liszt
- pár levél medvehagyma
- só

Törjünk fel három tojást. Sózzuk ízlésünk szerint, majd adjunk hozzá egy kis tejszínt, egy evőkanál lisztet és a durvára aprított medvehagymát. Keverjük csomómentesre. Egy serpenyőben olvasszunk vajat, majd amikor már felforrósodott, öntsünk bele a tojásos masszát. Süssük meg mindkét oldalát, szórjuk meg reszelt sajttal, végül hajtogassuk háromszög alakúra.

Frissen, melegen fogyasszuk!

Kapcsolódó cikkünk: Omlett vagy rántotta? Ez a különbség

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.