Néhány keksz, egy kevés marcipán, ételfesték, némi idő és kézügyesség kell ahhoz, hogy látványos süteményekkel örvendeztessük meg magunkat és ismerőseinket. Garantáltan senki sem fog tudni ellenállni ezeknek a csodálatos süteményeknek, amelyek elkészítése felér egy meditációval.
Nyújtsuk ki vékonyra a fehér marcipánt vagy fondantot, és szaggassuk ki pogácsaszaggatóval a keksz méreténél kicsit kisebbre. Habosítsunk fel egy tojásfehérjét cukorral, majd ragasszuk össze a kekszet és a marcipánt. Ezt követően egészen vékony ecsettel és zöld ételfestékkel dekoráljuk kedvenc levélmintánkkal a süteményeket, hogy aztán tökéletes trópusi hangulatot idéző finomságot kapjunk végeredményként.
Kapcsolódó cikkünk: Június 12. – Ma van a mogyoróvajas keksz ünnepe