© 2018 Foodyny.

Megvannak a Magyar Bocuse d'Orselejtező továbbjutói.

Október 23-án került sor a magyar selejtezőre, amit Veres István nyert.

A második helyen Palágyi Eszter, a harmadik helyen Haraszti Zsolt végzett. A további három továbbjutó: Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland.

Összesen tíz séf volt versenyben:

Csik Gábor - Caviar & Bull Budapest

Csorba István - Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Elek Richárd - KönyvBár & Restaurant

Győrffy Árpád - Kollázs - Brasserie & Bar

Haraszti Zsolt - Société Budapest

Huszár Tibor - Fenyves Szálloda és Konferencia-központ

Kelemen Roland - Hunguest Hotel Aqua-Sol

Palágyi Eszter - Matild Palace Budapest

Tóth Pál - Kővirág Étel-Ital-Ágy

Veres István - Babel Budapest 

 
A magyar döntőre február 5-én kerül sor, amikor kiderül, ki fogja hazánkat képviselni Tallinban, a selejtezőn.

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.