Megvannak a Magyar Bocuse d'Orselejtező továbbjutói.
Október 23-án került sor a magyar selejtezőre, amit Veres István nyert.
A második helyen Palágyi Eszter, a harmadik helyen Haraszti Zsolt végzett. A további három továbbjutó: Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland.
Összesen tíz séf volt versenyben:
Csik Gábor - Caviar & Bull Budapest
Csorba István - Andrássy Rezidencia Wine & Spa
Elek Richárd - KönyvBár & Restaurant
Győrffy Árpád - Kollázs - Brasserie & Bar
Haraszti Zsolt - Société Budapest
Huszár Tibor - Fenyves Szálloda és Konferencia-központ
Kelemen Roland - Hunguest Hotel Aqua-Sol
Palágyi Eszter - Matild Palace Budapest
Tóth Pál - Kővirág Étel-Ital-Ágy
Veres István - Babel Budapest
A magyar döntőre február 5-én kerül sor, amikor kiderül, ki fogja hazánkat képviselni Tallinban, a selejtezőn.