Bizarr vacsorára gyűltek össze a hazai sztárok. „Ez volt életem legszürreálisabb vacsorája, de nagyon ízlett” – mondta nevetve Cseh Laci, miután füstbe burkolózva, a levegőben lebegve fogyasztotta el a Lakatos Márk által nekik készített fogást.

Ha valamelyik hölgy olvasónk egy igazán férfias ajándékkal szeretné meglepni a barkácsolni szerető párját, akkor íme a tökéletes ajándék

Ők is nassolnak, persze. Van, aki csokival tömi magát, a tudatosan étkezők persze a lopott percekben is csak zöldséget rágnak

Lassan minden napra jut egy kis információmorzsa arról, miként fogja kimondani a boldogító igent Harry herceg és párja, Meghan Markle színésznő május közepén.

A világ megérett a pusztulásra – gondolhatja az egyszeri francia szakács, ugyanis a legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint a legendás gasztronómiai kultúrájáról híres nemzet több hamburgert fogyaszt, mint bagettet.

Vannak olyan reggelek, amikor igenis kijár az embernek egy kis kényeztetés. Amikor nem sietünk sehova, nyugodt szívvel szánunk több időt a reggeli összeállítására is, hogy utána kényelmesen kiélvezhessük az elkészített finomságot.

Varga Csaba nagyváradi magyar hegymászó április 1-én repülőre száll, és meg sem áll egészen Katmanduig, hogy meghódítsa a Himalája második legmagasabb csúcsát, a 8586 méteres Kancsendzöngát.

Nem győződ kivárni, hogy berobbanjon végre az igazi tavasz, és izzítani lehessen a kerti sütőt?

Aki nap mint nap a konyhában serénykedik, az pontosan tudja, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rá sütés vagy főzés közben.

Van egy jól bevált almás pite receptem... Sokszor meg szoktam sütni, mert finom. Viszont szeretek új dolgokat is kipróbálni, kísérletezni, ezért most ezt a receptet kicsit átalakítottam, és egy hibridet készítettem belőle.

Tulajdonképpen érthetetlen, hogy miért csak most, az 1964-es indulása után fél évszázaddal jött rá a Ferrero, hogy nagyobb kiszerelésben is piacra dobhatná a világ egyik legkedveltebb édességét, a Nutellát.

A tavasz első hírnöke a hóvirág mellett a retek is, melynek a közhiedelemmel ellenétben nem csak a gyökerét, hanem a levelét is el lehet fogyasztani.

Magyarországon a multiplex mozik elterjedésével egy időben vált ismertté a sajtszószba, vagy salsába mártogatható, kukoricalisztből készült chips...

Az élelmiszerlánc-biztonsági hatóság azonnali hatállyal visszavonta három gyártó fűszernövényét a kereskedelmi forgalomból, mivel az egy súlyosan hallucinogén, mérgező gyomnövénnyel, csattanó maszlaggal szennyeződött.

SZTÁRHÍREINK