Az orgona, vegyszermentes környezetből szedve, nemcsak csokorként csodálatos színfoltja a lakásnak, hanem étel formájában is igazi különlegesség lehet.

Nem mindennapi történetet osztott meg olvasóival a népszerű nemzetközi gasztroportál, a The Daily Meal.

A bárányhús ünnepi ételnek számít itthon, többnyire csak húsvétkor készítjük.

Egy befőttesüveg. Ki gondolná, hogy ennyi szükséges csupán a tökéletes irodai ebédhez?

A szülők gyakran tapasztalják, hogy hiába kelnek fel a gyerekek előtt egy órával, az mégis gyakorlatilag érintetlenül tér haza délután.

Fejfájás, szédelgés, rossz közérzet, hányinger. Sokak számára ismerős érzés, a másnaposság kellemetlen tünetei azonban a szakértők szerint az okos alkoholválasztással csökkenthetők.

Az aszalás a legősibb tartósítási módszer, gyakorlatilag az emberiséggel egyidős. 

A smoothie bowl, azon túl, hogy egészséges napindító, rendkívül látványos is, hiszen készítői minden földi jóval díszítik, hogy aztán lefotózva megoszthassák az Instagramon. 

Az esküvői szezonnal párhuzamosan indulnak a legény- és leánybúcsúk is, melyek középpontjában egyértelműen az alkohol áll. 

A magyar közvélemény a fröccsöt illetően éppen olyan megosztott, mint a Real és a Barcelona szurkolói.

Jól vizsgáztak a laktózmentes tejfölök.

Mindig is érdekelte, ki kicsoda a konyhában? Segítünk eligazodni a kifejezések között.

A szezonális zöldek - mint például a medvehagyma vagy a reteklevél - tartósításához az egyik legjobb megoldás, ha készítünk egy pesztót belőlük.

Az eperszezon elején járunk, így nem csoda, ha még minden gondolatunk e körül a csodás gyümölcs körül forog.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.