Fogynak a kiállítók, de nő a színvonal. Az időjárás is kegyes, így már borítékolható, hogy a 27. lesz az eddigi legjobb.

Elkezdődött az idei tanév, a menüsorból pedig nem maradhat ki a paradicsomleves sem.

Hallott már valaha a noniról? Ha nem, akkor most garantáltan meg fogja jegyezni a nevét ennek a fura gyümölcsnek.

A csalamádé az egyik legkedveltebb savanyúság, elkészítése ráadásul egyáltalán nem annyira bonyolult, mint ahogyan azt gondolnánk. 

Már Arnold Schwarzenegger is megmondta: a tej babáknak való. Ha felnőttél, igyál sört!

Az iskolakezdéssel járó lelkesedés a héten talán, de remélhetőleg még a jövő héten is kitart a gyerekeknek. 

Annak ellenére, hogy a tojások akár harminc napig is fogyaszthatók, természetesen mindenki a lehető legfrissebbet szeretné megvásárolni. 

Van, aki szereti a hideg kávét, és van, aki nem. A kávé ízű fagyit azonban szinte mindenki imádja.

A saláták nemcsak köretként szolgálhatnak halak, húsok vagy vegetariánus fogások mellé, hanem kiválóan felvezethetik előételként is menüsorunkat. 

A hipermarketekben többnyire rutinból emeljük le a polcról az első kezünkbe akadó lisztet.

Az ókori Hellászban a görögök a lepénykenyerüket olajjal kenték meg, hogy aztán különböző fűszernövényekkel ízesítsék, és sajttal fogyasszák. 

A Somló délkeleti oldalán, az Apátság-dűlőben Kolonics Károly több generációra visszanyúló pincészetéből különleges borok kerülnek ki.

Egyetlen praktikával, valóban minimális idő alatt elkészíthető, a mindenki által kedvelt savanyúság.

A makadámdió hazánkban kevésbé ismert olajosmag, amely kiváló és egészséges nassolnivaló. 

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.