A kenyér az egyik legősibb táplálékunk, már időszámításunk előtt tízezer körül is készítettek lisztből és vízből lepényeket.

Vincze Annamária, a fekete fagyi megálmodója újabb meghökkentő gasztro-élményt kínál.

A snidling az első hagymafajta, amely tavasszal megjelenik.

A tésztába göngyölt virslifalatkák az Egyesült Államokban, Kanadában és szerte Európában nagy népszerűségnek örvendenek.

Zoli és Robi egy-egy pizzaláncnál dolgozik szakácsként.

Idén is a gasztronómia szerelmeseié lesz pünkösdkor a Millenáris.

Egyesek esküdni mernek arra, hogy ha burgonyát teszünk az elsózott ételbe, az magába szívja a sót, és csökkenti a kellemetlen ízt.

Górcső alá vettük az egyik hazai élelmiszerlánc kakaókínálatát.

Néha szeretem az egyszerűséget és a muffin pont ilyen. 

Mongólia különleges kulináris hagyományokat őrző ország. A nagy, kopár puszták és a nomád életmód sajátosságai a konyhaművészetében is megmutatkoznak.

A kutatók tökéletesen felkészültek a világ első űrturistáira.

Egy tavaszi hétfő reggelen mi másra vágyhatna az ember, mint egy szelet friss, üde, illatos cseresznyés sajttortára...

A vegetáriánus étrend már időszámításunk előtt 700 körül ismert volt.

Biztos többen ismerik azt a "jó tanácsot", miszerint egy kismamának a várandóssága ideje alatt kettő helyett kell enni.

SZTÁRHÍREINK