A Radisson Blu Béke Hotel győzőtt a Gastro&Hotel Design Award versenyen.

Ez egy könnyű vacsora (én reggelire is el tudnám képzelni), hiszen minden benne van amire szervezetünknek szüksége van.

Van úgy, hogy nem hihetünk a szemünknek, ilyenkor érdemes a többi érzékszervünk valamelyikére hagyatkoznunk. 

A kolbászos pizza a népszerű gyorsétel, az amerikaiak annyira rajonganak érte, hogy külön napot is szentelnek neki.

Bloggerünk, Tóth Marci vízilabdázó, jelenleg az OSC színeiben játszik. GASZTROPOLO, Konyhanyelven Tóth Marcival című sorozatában ezúttal tisztított illetve barnított vajat készít.

Fémdarabokat találtak az egyik, csokoládéba mártott nyers goji bogyó termékben, amelyből Magyarországra is érkezett.

Szeptember végén elérkezett az idő, hogy lezárjuk a grillszezont.

Ahogy a konyhában minden sörnyitó, úgy a legtöbb konyhai kiegészítő is alkalmas arra, hogy vajas kekszünket dekoráljuk vele.

Nehéz belekezdeni a szélesebb portfólióval rendelkező helyek leírásába. 

A bécsi Walter Bauer nem rest és üdvözlő falatnak a bécsi kolbászstandok kedvencét a leberkaset adja egy kis édes-csípős mustárral.

Az édességgyártó úgy gondolja, itt az ideje, hogy valami igazán nagy dobással rukkoljon elő.

A tej tulajdonképpen nem más, mint a nőstény állatok tejmirigyei által termelt váladék, amely az újszülött utódok táplálékául szolgál. 

Bármelyik amerikai internetes bulvármagazint olvassuk, egy dolgot biztosan találunk benne: take-away kávéval flangáló celebeket. 

A kiskertben még bőven csüng a koktélparadicsom a töveken, de a napnak már gyengék a sugarai ahhoz, hogy meg is érjenek? 

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.