20%-os zsírtartalmú tejfölöket ellenőrzött élelmiszerbiztonsági, és minőségi szempontból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

Megérkeztek az idei nyár új fagylaltízei, ahol a koncepció középpontjában az egészségtudatosság mellett, a különleges ízvilág áll. 

Az Everness fesztivál az ezotériáról, a tudatosságról és a fenntarthatóságról szól.

Az Elite Traveller luxuséletmód-magazin olvasói szavazatok alapján összeállította a világ száz legjobb éttermének listáját.

A japán Coca-Cola gyár különleges limitált szériás üdítőt dobott piacra, melynek csomagolása egyedülálló a világon.

Távol-Kelet komoly hagyományőrző gasztronómiai rendezvényekben bővelkedik. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Van, aki a befőttesüveges megoldás híve, más minden hétre meghatározott mennyiségű "kosztpénzt" oszt be.

A fogyatékkal élő dolgozók alkalmazása kihívást jelenthet egy vállalkozás számára, de komoly tiszteletet érdemel.

Erdei Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke budapesti sajtótájékoztatóját követően nyilatkozott kávézási szokásairól a Foodynynek.

Egyedüli magyar étteremként kapott Londonba meghívást a napokban megrendezett OAD Opinionated About Dining* vacsorákra és mutatkozhatott be a világ legnagyobb foodi-ai és a nemzetközi szaksajtó előtt a Babel Budapest.

Bezzegh Éva 12 hónap című receptkönyve elnyerte a nemzetközi A’ Design Award & Competition ezüst minősítését.

Kanadán és az USA-n át egészen Dél-Amerikáig, jobbnál jobb gasztro rendezvények várják az érdeklődők százezreit.

Vincze Annamária, a fekete fagyi megálmodója újabb meghökkentő gasztro-élményt kínál.

A kenyér az egyik legősibb táplálékunk, már időszámításunk előtt tízezer körül is készítettek lisztből és vízből lepényeket.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.