Szeptember végén elérkezett az idő, hogy lezárjuk a grillszezont.

Ahogy a konyhában minden sörnyitó, úgy a legtöbb konyhai kiegészítő is alkalmas arra, hogy vajas kekszünket dekoráljuk vele.

Nehéz belekezdeni a szélesebb portfólióval rendelkező helyek leírásába. 

A bécsi Walter Bauer nem rest és üdvözlő falatnak a bécsi kolbászstandok kedvencét a leberkaset adja egy kis édes-csípős mustárral.

Az édességgyártó úgy gondolja, itt az ideje, hogy valami igazán nagy dobással rukkoljon elő.

A tej tulajdonképpen nem más, mint a nőstény állatok tejmirigyei által termelt váladék, amely az újszülött utódok táplálékául szolgál. 

Bármelyik amerikai internetes bulvármagazint olvassuk, egy dolgot biztosan találunk benne: take-away kávéval flangáló celebeket. 

A kiskertben még bőven csüng a koktélparadicsom a töveken, de a napnak már gyengék a sugarai ahhoz, hogy meg is érjenek? 

Ha pálinkát iszunk, felejtsük el a klasszikus feles poharakat és vegyük elő a talpas, tulipánformájú változatokat.

Eldőlt a verseny, megvan az idei csabai kolbászkirály.

Az indiai konyha elképesztő módon kombinálja az ízeket, a textúrákat a fűszerek és az általunk megszokottól merőben eltérő alapanyagok felhasználásával.

Ki gondolná, hogy egy egyszerű kréker, vagyis sós keksz is tökéletes alapanyaga lehet egy előételnek? 

Mogyoróvaj, banán és sült szalonna – ez kell az Elvis szendvicshez, amely Elvis Presley-ről kapta a nevét, akinek állítólag ez volt az egyik kedvenc étele.

Szeptember 26-ával útjára indult az AB OVO Borfólió sorozat.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.