A világhírű sztárséf, Gordon Ramsay az elmúlt időszakban nagy változáson ment keresztül. 

Egy hete érkeztem Málta szigetére, ahol nyaranta rendezik meg a vízilabda bajnokságot.

Franciacorta – így hívják Olaszországban azt a területet, ahol a világ talán legjobb pezsgői készülnek.

Nem tudjuk, ki az a titokzatos japán szakács, aki elképesztő késforgatási mutatványaival nyűgözi le a legnagyobb videómegosztó oldal nézőit.

A világot járva egészen különleges, látványos és elképesztően finom fagyikra lelhetünk, miközben találkozhatunk igazán meghökkentő változatokkal is.

Az elnevezés telitalálat, hiszen a lokál a két utca sarkán helyezkedik el, vagyis a Dob és a Rumbach sarkán.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Magyarországon leggyakrabban a rántottát fogyasztjuk valamilyen formában, főként reggelire.

A reformtáplálkozás egyik gyakori eleme a turmix, amit az egészséges táplálkozás jegyében főként reggelire szokás fogyasztani. 

A galette az utóbbi egy-két évig Magyarországon teljesen ismeretlen volt, mára azonban berobbant a köztudatba, és sorra készülnek a finomabbnál finomabb, szezonális változatai.

Az ország számos pontján javában nyílik a levendula, hogy aztán kirándulók ezreinek kosarai teljenek meg a csodásan illatozó lila virágokkal.

Húsz százalékkal csökkenti menüi kalóriatartalmát 2025-tól a KFC – adták hírül a gyorsétteremlánc tulajdonosai.

Hallott már valaha a Remoska elektromos minisütőről?

A WHO ajánlása szerint a csecsemők hozzátáplálását hat hónapos korban érdemes elkezdeni, lehetőség szerint továbbra is anyatejes táplálás mellett. 

Követői alapvető missziójuknak tartják a helyi termékek védelmét, a közvetlen értékesítést, a biodiverzitásra épülő kulináris értékek megőrzését.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.