Rendkívül egyszerű, ám annál látványosabb megoldás, ha ízesített jégkockákkal turbózzuk fel frissítő limonádénkat. 

Az ősi időkben az emberek nyílt tűz fölött, a szabadban, a földön készítették ételeiket. 

Ha május 1., akkor majális. A majálisról pedig mindenkinek a szabadtéri rendezvények és a sör-virsli kombináció ugrik be.

A híres amerikai mártást gyártó cég, a Tabasco alapításának 150. évfordulójára készül, s ha már jubileum, megadják a módját. 

Litauszki Zsolt Costa Ricaról jött haza azért, hogy sikerre vigye a patinás Gundel éttermet.

Megérkezett a várva várt eperszezon, és sokan a zamatos gyümölcsöt szívesen eltennék télire is.

Látványos gyümölcssalátát készíthetünk néhány egyszerű fém vagy műanyag süteménykiszúró segítségével.

Nincs is annál jobb, mint beülni egy hangulatos kávéházba, beszippantani a frissen őrölt kávé illatát, és belekortyolni egy igazán aromás eszpresszóba.

A múlt héten mutatta be vadonatúj menüsorát a budavári Jamie's Italian, az eseményen Zsidai Roy, az étteremlánc stratégiai megálmodója is részt vett.

A világ valóban sokszínű hely, különösen akkor, ha belegondolunk, hány különleges konyha fér el egymás mellett ezen a bolygón.

Az egészségtudatos életmód és az alkoholellenes kampányok a figyelem középpontjába állítják az alkoholmentes italokat.

A vegán húspótló következő generációja borsóból, céklából és kókuszolajból készül.

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.