Harry herceg felesége, Meghan Markle színésznő az egészségtudatos táplálkozásáról híres.

A japán kutatók megállapították: a rágózás kalóriát éget, tehát fogyhatunk tőle.

Bizarr, brutális, fura – jelzők, melyek mindegyike tökéletesen illik a japán gasztronómia különlegesebb fogásaira.

Igazán különleges reggelit készíthetünk, ricotta és sárkánygyümölcs segítségével. 

A köretek elkészítése annyira egyszerű, hogy még egy kisgyerek is el tudná készíteni – gondolhatnánk. 

A Magyarországon is népszerű cukrász, Buddy Valastro igazán színes egyéniség. 

Négy évnyi várakozást követően, a jövő héten ismét elstartol a labdarúgó világbajnokság.

Hová tegyük borainkat még fogyasztás előtt? Mit kell tennünk, ha hosszabb ideig tárolnánk, és mihez kezdjünk, ha már kinyitottuk?

A kókuszkocka gyerekkorunk meghatározó süteménye, és valljuk be, ma is szívesen eszünk belőle, ha szembe találkozunk vele a kifőzdében, a pékségben vagy egy közeli cukrászdában.

Néhány nagyobb záport, zivatart követően a menta elképesztő mértékben be tud bokrosodni.

Megnéztük a Danubius Hotel Helia megújult lobbiját és az ott található csúcskategóriás vendéglátóhelyet, a Yellow Bistro & Bart. 

A The Daily Meal gyűjtötte egy csokorba őfelsége legkedvesebb koktéljait, borait és ásványvizeit.

Tudjuk, nem találtuk fel a spanyolviaszt, az azonban biztos, hogy ezt a befőzési módszert nem ismerik túl sokan.

Ellátogattunk Dél-Balatonra, Kislakra, Légli Géza pincészetébe, ahol természetközeli borok készülnek már tizenhárom éve. 

SZTÁRHÍREINK

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.