Akik gyakran néznek televíziós főzőműsorokat illetve többször megfordultak már fine-dinging éttermekben, azok számára nem ismeretlen kifejezés sem a szuvidálás.

AZ FINOM. Így hívják azt a tokiói magyar éttermet, mely hatalmas népszerűségnek örvend a japánok körében.

A legtöbb házaspár osztja azt a nézetet, hogy a kapcsolatokban növeli a harmóniát és az elégedettséget, ha megosztják egymás között a feladatokat.

Gyors és egyszerű, az egyik legfelkapottabb partiétel a sajtgolyócska – vallják szerte a világban.

Közeledik az anyák napja, ilyenkor kicsik és nagyok azon gondolkodnak, miként tudják meglepni édesanyjukat.

Hajós Andrást az utóbbi időben annyi gasztro-élmény érte, hogy elgondolkozott, mit tudna ezen a fronton csinálni.

Minden köret egy kissé idomul a fogás főszereplőjéhez, de talán a kuszkusz azon tésztafélék egyike, amely bármiben, bármi felett és alatt jól érzi magát, kivéve egy esetben!

Egy átlagos magyar állampolgár évente mintegy 365 kg szemetet termel, azaz ennyit dob ki az otthoni vegyes kukájába.

Ki gondolná, hogy egy olyan apró virág, mint az árvácska nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem az egészségünkre is jótékony hatással van?

Niki 26 éves felszolgáló, aki egészen fiatal kora óta a szakmában dolgozik.

Eggs Benedict a pontos neve ennek a finomságnak, magyarul viszont a meglehetősen suta, Benedek tojást használjuk.

Szerettem volna alternatív lisztekről írni, de nagyon sokáig dilemmáztam azon, hogy milyen logika szerint vágják bele a dologba...

Az emberek többsége imádja a sajtokat, ám a szagosabb változatokat kevésbé merjük fogyasztani.

Sokak szerint a felszolgálók élete nagyban hasonlít a színészekére: állandóan mosolyogniuk kell, és még akkor is a legjobb formájukat kell hozniuk, ha pocsékul érzik magukat.

SZTÁRHÍREINK