Brazíliában két dolog biztos: az evés és a tánc. Ezek nélkül ugyanis – ahogy vallják – nem élet az élet.

A fájó, megterhelt gyomrot ne gyógyszerrel gyógyítsd, hanem egyél olyan ételeket, amik segítenek regenerálódni. Íme a leghatásosabb ételek, amik megnyugtatják a gyomrot. 

Egy hosszabb kinti program után remekül átmelegít egy bögre forró leves, vagy jó kúra tud lenni, ha már beütött a baj. Íme egy igazi lélekmelegítő fogás klasszikus alapanyagból, de csöppet sem klasszikus ízesítéssel.

Júlia napja van, a néphagyomány szerint ettől a naptól kezdve várhatjuk az időjárás melegebbre fordulását.

Szeretek rizottót főzni, talán ennek az elkészítése tud a leginkább kikapcsolni. Bár nem készül sokáig, mégis végig törődést érdemel, ez az odafigyelés adja a rizottó lelkét.

A hazai gasztroesemények egyik legegyedibb eseményével, az idén 100 éves Gellért Szálló csodás panorámájú apartmanjában rendezett "Lakosztályétteremmel" bővül az Indoor Sörfesztivál programja.

Reggelizni szeretnétek, de éppen kifogytatok a tojásból és a szomszédtól sincs kedvetek kérni? Aggodalomra semmi ok, mert mi összerántottunk nektek egy válogatást a legjobb szegedi reggelizőhelyekből. Tartsatok velünk!

Krémtúró torta, avagy a magyar cheesecake, így is hívhatnánk ezt a rendkívül egyszerű, de annál fennségesebb tortát. Még az abszolút kezdők sem tudják elrontani, mert nagyrésztg turmixolásból áll az elkészítése.

Gyönyörű a megjelenése, és még a tengeri környezetre is pozitív hatással lesz a Norvég Snøhetta nevű cég legújabb fejlesztése, az Under, a víz alatti étterem.

Van az úgy, hogy egészen furcsának tűnő ízkombinációkat ízlelünk. Először fenntartásokkal, majd mikor már kipróbáltuk, szemünk felcsillan, és csak elégedetten csettintünk, hogy: hmmm, ez aztán döfi!

A meghűlés, nátha és még más fertőzések is gyógyíthatók fokhagymalevessel. Napjainkban sokat nőtt a hagyományos antibiotikumokkal szembeni rezisztencia, elsősorban ennek túlzott használata miatt.

Alan Geaam története olyan, mint egy mese: üres zsebbel aludt az utcákon, majd egy véletlennek köszönhetően vacsorát főzött, és ma már Párizs egyik legelismertebb séfje.

Zsuzsa tornászbajnok, műsorvezető, jogász és – bár sokan nem tudják – kiváló szakácsnő is, így ezen a napon az ő születésnapját ünnepli a Foodyny.

Olasz desszerteknél nálam a tiramisu mellet a profiterol a csúcsok csúcsa. Kívül és belül is csupa krém, és ami a legjobb, hogy rengeteg ízzel lehet variálni a krémeket...

SZTÁRHÍREINK