A jó idő beköszöntével párhuzamosan elővehetjük a túracipőnket, megfoghatjuk párunk vagy a gyermekünk kezét, és nekivághatunk a természetnek.

Rengeteg retro édesség van, amit egy kis fantáziával feldobhatunk, és máris egy kicsit más, egy kicsit több lesz a megszokottól.

Guinness-rekordot döntött a Wolferman pékség, így immáron hivatalosan is az övék a világ legnagyobb fahéjas csigája.

A mai egyiptomi konyha gyökerei az ókori fáraók idejébe nyúlnak vissza.

A tegnapi vacsorából megmaradt egy-egy kis adag ételt semmiképp ne dobjuk ki a kukába.

Véget ért a műanyag korszak a legnépszerűbb gyorsétteremláncnál.

Egy mennyei süteménynek van a világnapja ma: a barackos cobbler oltárán kell áldoznunk.

Larion Zoé megmutatja, hogyan kell gabonapehely-szeletet készíteni otthon.

Annyira természetesnek tűnik számunkra, hogy a konyhai eszközök számos terhet levesznek a vállunkról, hogy könnyen elfelejtjük, nem volt ez mindig így.

Matilda Curcia a napokban töltötte be a századik életévét, de még mindig aktív. A San Franciscó-i asszony sokat sétál, bringázik (!), szellemileg kiváló állapotban van

Megnyugodhatnak a leendő Mars-kolónia asztronautái, német tudósoknak sikerült az, ami még eddig senkinek.

Furcsa dolgokat tudnak ünnepelni manapság. Itt van például egy sima, grillezett sajttal töltött szendvics

Frissesség, roppanósság, az ízek harmóniája és egy kis meglepetés – ezt várjuk az igazán jó salátáktól.

Rebeka a telet Madridban húzta ki – ott él a testvére, de semmi pánik, nem hasonlít Rebekára – ahonnan hazajőve egy szép ajándékkal lepett meg.

SZTÁRHÍREINK