© 2022 Foodyny.

Magyarország legújabb online gasztro magazinja egy igazi nagyágyút igazolt. A Foodyny dinamikus és gyors fejlődése szükségessé tette egy, a gasztronómiához általánosságban jól értő szakember bevonását a folyamatokba.

pierre portre

Vajda Pierre ételkritikus, akinek szenvedélye a főzés és minden, ami a konyhaművészethez kapcsolható. Végig kóstolta a világot. Járt Michelin csillagos éttermekben, de útmenti kifőzdékben is. Mostanában leginkább a házias ízek vonzzák. Maga is minden nap főz, így tökéletesen át tudja érezni a ételkészítés, az alkotás kreatív lehetőségeit és izgalmait, de minden buktatóját is megélte már. A Konyhafőnők korábbi zsűritagjaként megmutatta néha könyörtelennek tűnő maximalizmusát is.

Rutinosan mozog az éttermek és családi otthonok konyháiban. Fontos számára a tálalás és az ízlésesség is. Nem csak az ízek, de a látvány sem elhanyagolható. Egy étel akkor jó, ha szív és lélek van benne - vallja.

Pierre tapasztalatával és kapcsolataival segíti főszerkesztőnk, Ravasz Pálma és csapatának munkáját. Részt vesz a stratégiai irányok kialakításában, és kuratóriumi elnökként támogatja az októberben megrendezésre kerülő Foodyny Gála megszervezését, és a magyar gasztronómiai újságírók körének megalakulását.

A Foodyny 2017. őszén indult útjára, online gasztro magazinként. Kitalálója és alapítója a professzionális konyhatechnológiai tervezéssel, és kivitelezéssel foglalkozó, számos területen piacvezető Kende Gastro Zrt. társtulajdonosa, Kende Gábor. A Foodyny célkitűzése, hogy mindenki számára könnyen fogyasztható, szórakoztató, minőségi- és alapvetően gasztro irányokból épülő bulvár tartalmat szolgáltasson. Minden, ami, étel, ital, alapanyag, sikertörténet, karriersztori, recept, dekor, csináld magad, termelő, gyártó, helyes táplálkozás, vagy alternatív lehetőség, hazai és nemzetközi sztárok.

Az alapító mellé, idén márciusban, stratégiai partnerként csatlakozott a TMC Group és tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina, aki egyébként Kende Gábor felesége, így a Foodyny egyben egy valódi családi vállalkozás is.

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.