© 2018 Foodyny.

A világhírű sztárséf, Gordon Ramsay az elmúlt időszakban nagy változáson ment keresztül. Láthatóan lefogyott, elmondása szerint 22 kilóval nyom most kevesebbet. Életmódváltásának és drasztikus fogyásának meglehetősen prózai oka van: nem szeretett volna édesapja sorsára jutni.

gordonramsay

– Az apámnak 53 éves korában szívrohama volt. Soha nem ehetett az éttermemben, és ez ma is nagyon fáj – mondta egy interjúban, majd hozzátette: mindössze harmincéves volt, amikor elveszítette szeretett apját, és nem akarta, hogy gyermekeinek ugyanazt kelljen átélniük, mint neki.

Gordon Ramsay éppen ezért drasztikusan megváltoztatta étkezései szokásait, súlyát pedig azóta is tartja.

– Nagyon jól vagyok, naponta ötször eszem, de kisebb mennyiséget – tette hozzá.

gordonramsay2

A sztárséf mindemellett sportolni kezdett, és példájának követésére bíztatta gyermekeit is. Az eredmény pedig nem maradhatott el: az Instagramon két gyermekéről készült fotót posztolt, miután azok lefutották életük első londoni maratonját.

Frissen gyűjtött tapasztalataival felvértezve a konyha ördöge üzent az amerikai egészségügyi szakembereknek, biztosítva őket arról, hogy kész segítő kezet nyújtani a rendkívüli mértékben elhízott nemzet számára. Úgy fogalmazott: ha az amerikaiak csökkentik a mennyiséget és növelik a minőséget, akkor eredményesen tudnak majd fogyni.

Kapcsolódó cikkünk: Nyolc meglepő tény, amit biztosan nem tudott Gordon Ramsey-ről

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.