© 2020 Foodyny.
 

Outstanding in the Field. Így hívják azt a Santa Cruz-i rendezvényszervező céget, amely nem mindennapi piknikeket szervez.

piknik1

Az Egyesült Államok és Európa legcsodásabb helyein állítanak fel asztalokat, hogy aztán akár több százan fogyaszthassák el ünnepi vacsorájukat a naplementében. Kaliforniában a hegyekben, Kanadában egy csodálatos tó mellett, Franciaországban pedig egy szőlőbirtokon lehetett felejthetetlen élményben részük a résztvevőknek.

piknik2

Jim Denevan, alapító elmondása szerint a különleges rendezvényeken különleges emberek ülnek egy asztal mellé. "Gazdák, halászok, kézműves sajtkészítők, borászok, állattartók, pékek... Mindannyian ott ülnek a hosszú asztal mellett" – magyarázza, majd hozzáteszi: tengerparttól tengerpartig, hegyektől háztetőkig, barlangoktól kikötőkig, völgyben, városban, vadonban, mindenhol közel érzik magukat a vendégeikhez, vagyis a környék csodálatos embereihez.

piknik4

Az alapító célja a vállalkozással egyértelműen az volt, hogy kapcsolatot alakítson ki a gazdálkodók és a fogyasztók között. "Ismerjék meg azokat, akik az élelmiszereket előállítják és a földet, ahonnan azok származnak" – szögezi le. Jim maga is profi szakács, de igazi életművész, hiszen volt már modell, szörfös és hatalmas homokrajzokat is készített a világ legszebb tengerpartjain.

Kapcsolódó cikkünk: Készüljön egyedi csomagolással a hétvégi piknikre!

Címkék :

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.