Nincs jobb annál, mint amikor munka után, kicsit a széltől átfázva, otthon betakarózunk egy jó puha takaróba, és egy csésze forró, selymes levest bekanalazunk. Átmelegíti a testet és a lelket is. Egy kis ügyességgel és néhány plusz elemmel pedig látványos fogást is kreálhatunk bármelyik krémlevesünkből.
1. A krémlevesek tetejére bátran szórjunk pirított tökmagot vagy napraforgómagot, de akár egy kevés chiamaggal is feldobhatjuk és tartalmasabbá tehetjük.
2. A levest díszítsük néhány csepp hidegen sajtolt olajjal, amelyek egyrészt rendkívül jól mutatnak, másrészt olyan esszenciális nyomelemeket és vitaminokat tartalmaznak, amelyek a forró levessel kiegészülve tökéletesen meg tudják támogatni immunrendszerünket.
3. Készítsünk a leves mellé roppanós elemeket, például bacon- vagy sajtchipset, ezek még tartalmasabbá és élvezetesebbé teszik a fogásunkat.
Fotó: A Hint of Wine
Kapcsolódó cikkünk: Tóth Marci sütőtökkrémlevese színes sárgarépákkal