© 2018 Foodyny.

A sztárszakács, Gordon Ramsay köztudottan a hamburgerek nagymestere. Egyik Youtube videójában mindenkivel megosztotta azt az öt titkot, amelynek segítségével bárki tökéletesen el tudja készíteni a világ egyik legnépszerűbb ételét.

gordon Ramsey burger

1. Az előkészített hamburgerhúst egy teljes napig hagyja pihenni a hűtőben, így az ízek tökéletesen összeérnek.
2. A grillre helyezett húspogácsát a lehető legkevesebbet szabad mozgatni. Megsütjük az egyik oldalát, majd a másikat is. Nem szabad lapogatni, nyomkodni, ugyanis kifolynak az értékes nedvek, és a hús kiszárad.
3. Gordon szerint a hamburger elmaradhatatlan eleme a frissen grillezett hagyma.
4. A kettévágott hamburgerzsömléket ízesített vajjal keni meg, így csodálatos ízük lesz az alapvetően semleges, egyszerű ízű buciknak.
5. Amint elkészültek a hamburgerhúsok, azonnal állítsuk össze a hamburgert, így biztosan nem fog kihűlni a hús, mire elsőként beleharapunk a tökéletes házi burgerbe.

Fotó: Las Vegas Magazine

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.