© 2022 Foodyny.

Szeptemberben jelent meg 2018 minden kétséget kizáróan legjobban várt celeb szakácskönyve. A mindenki által csak Doktor Szösziként emlegetett Reese Witherspoon pedig hozta a tőle elvárt kötelezőt: kötete elképesztően igényes, és hűen tükrözi a színésznő sokoldalúságát.

whiskeyinateacup

Whiskey in a Teacup, vagyis Whisky a teáscsészében címen jelentette meg Reese Witherspoon legújabb életmódkönyvét, amelyben nem csak remek főzési tippeket oszt meg az olvasóval, de bemutatja azt is, hogy miként nőtt fel erős és független nők mellet, és mindez miként formálta, alakította az életét. A könyv tele van jobbnál jobb receptekkel egyenesen Doktor Szöszi szülővárosából, de közzéteszi lakberendezési javaslatait és eddig félve óvott szépségtippjeit is.

– Nagyanyám, Dorothea mindig azt mondta, hogy a déli nőket a szépség és az erő kombinációja teszi azzá amik, mint a whiskyt, amely egy teáscsészébe kerül – nyilatkozta az egyik amerikai bulvármagazinnak a színésznő arról, mi inspirálta a könyv megírására. Hozzátette: a nők kívülről lehetnek finomak és ékesek, de belül erőssé és tüzessé kell válniuk.

A könyv egyelőre csak angol nyelven érhető el, arról nincs információ, hogy magyar kiadása tervbe van-e véve.

Kapcsolódó cikkünk: Rangos nemzetközi díjat nyert Bezzegh Éva 12 hónap című könyve

Cikkajánló

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.